Door Remco Harmsen op 11 oktober 2015

Rondje Nissewaard 

Na het succes van vorig jaar heeft de PvdA Nissewaard besloten om ook dit jaar weer het Rondje Nissewaard te gaan lopen. Met de sponsorloop zal net als vorig jaar geld worden opgehaald voor twee lokale goede doelen. De organisaties waar wij dit jaar geld voor op gaan halen zijn Stichting Bernissebad Heenvliet en Voedselbank Spijkenisse.

Op zondag 15 november zullen de deelnemers aan de sponsorloop een parcours afleggen van 25 km. Deelnemers die graag mee willen lopen maar deze afstand te ver vinden, kunnen ervoor kiezen om 10 km. te lopen. Het is ook dit keer weer de bedoeling om de route gezamenlijk in een gangbaar tempo voor iedereen af te leggen.

De deelnemers aan de sponsorloop dienen zelf sponsoren te vinden die aan hen geld willen doneren. Het opgehaalde bedrag zal door de PvdA Nissewaard vervolgens gestort worden naar de goede doelen.

Lijkt het jou leuk om ook mee te doen aan deze sponsorloop? Geef je dan op bij Remco Harmsen (remco.harmsen@upcmail.nl). Hij zorgt voor verdere informatie zodat je snel aan de slag kunt om sponsors te zoeken.

Wil je niet deelnemen aan de sponsorloop, maar wil je wel graag een donatie doen dan kan dat via een donatie aan PvdA Nissewaard NL87 RABO 0109 0293 99 o.v.v. Rondje Nissewaard.

Wij hopen op uw steun!

Remco Harmsen

Remco Harmsen

Mijn naam is Remco Harmsen, ik ben 31 jaar en woonachtig in Zuidland, één van de kernen van de huidige gemeente Bernisse. In het dagelijks leven werk ik op de financiële afdeling van een grote scheepvaartonderneming en ben ik eigenaar van een bedrijf dat quizevenementen organiseert. Sinds een paar jaar ben ik lid van de

Meer over Remco Harmsen