Door Thérèse van Wassenaar op 15 september 2017

Samen in de strijd tegen armoede

Hoewel de Nederlandse economie weer in de lift zit neemt de armoede nog steeds toe. Momenteel is in ruim 700.000 huishoudens in Nederland sprake van armoede. Ook in Nissewaard is dit zichtbaar. Voor de PvdA Nissewaard is armoede onacceptabel. Iedereen heeft recht op gelijke kansen. De PvdA Nissewaard zet zich daarom actief in om armoede in Nissewaard tegen te gaan.

Daarom gaat de PvdA Nissewaard binnenkort van start met een ‘Team Armoedebestrijding’. Dit team, bestaande uit ‘ervaringsdeskundigen’ en hulpverleners die te maken hebben met mensen in armoede, zal ervaringen uitwisselen, zich verdiepen in de gevolgen van armoede en nadenken over activiteiten en (politieke) kansen om armoede tegen te gaan binnen Nissewaard. Uiteraard zullen de leden van dit team ook, waar mogelijk, bijdragen aan het uitvoeren van de plannen.

U kunt ook deelnemen aan dit team en hoeft daarvoor geen politieke ambities te hebben. U hoeft ook geen lid te zijn van de Partij van de Arbeid. Wel belangrijk is het dat u een actieve bijdrage wilt leveren aan bestrijding van armoede in Nissewaard.

Heeft u op enige wijze te maken met armoede in uw nabije omgeving en wilt u iets doen? Meldt u zich dan aan bij Thérèse van Wassenaar door een mail te sturen naar tesswassenaar@gmail.com of te bellen met 06-41124605. U ontvangt dan meer informatie.

Thérèse van Wassenaar

Thérèse van Wassenaar

Mijn naam is Thérèse van Wassenaar, geboren in 1981 te Rotterdam en sinds 1983 woonachtig in Spijkenisse. Na de Mavo heb ik een SPW opleiding gevolgd. Sinds 2015 woon ik, samen met mij zoon, in de wijk Vogelenzang. De afgelopen jaren heb ik mij in de wijken de Akkers en Vogelenzang ingezet om een netwerk

Meer over Thérèse van Wassenaar