Spoedzorg Voorne-Putten op de agenda in Den Haag

Door Wouter Struijk op 17 februari 2018

Afgelopen vrijdag 16 februari verraste PvdA-leider Lodewijk Asscher Janet van Etten met een bosje bloemen vanwege haar nare ervaring met de spoedzorg in de regio. PvdA-leider Lodewijk Asscher heeft daarom een volledige dag doorgebracht in de gemeente Nissewaard. Op uitnodiging van PvdA-lijstrekker Wouter Struijk van de PvdA Nissewaard heeft Asscher een dag lang ervaren hoe de spoedzorg onder druk staat in de regio.  Ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals hebben Asscher en later ook Sharon Dijksma geïnformeerd over de lokale situatie. Asscher en Dijksma zijn zelf ook in het Spijkenisse Medisch Centrum wezen kijken.

Asscher is niet naar Spijkenisse gekomen om alleen te luisteren. Maandag zullen zij in Den Haag direct aan de slag gaan met de input die zij hebben opgedaan. Struijk is blij dat het op de agenda komt van Den Haag. “Lokale partijen piepen vooral op Den Haag, maar wij halen Den Haag hier naartoe”, aldus Struijk. Ook PvdA-kandidaten Dorothé Kieboom en Willem Heijdacker zijn blij met de landelijk aandacht voor de problemen.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu samen met Loes weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan

Meer over Wouter Struijk