Door Sjaan van de Kant – de Ruiter op 3 september 2016

Spreekuur Ombudsteam PvdA Nissewaard

Kom je er zelf niet meer uit? Word je van het kastje naar de muur gestuurd? Misschien kunnen wij je helpen! Heb je problemen met betrekking tot bijvoorbeeld schulden, wonen, of zorg? In ons Ombudsteam staan vrijwilligers klaar om je te helpen bijvoorbeeld door je te verwijzen naar de juiste instantie. Met deze en andere vragen kun je op dinsdag 6 september terecht op het spreekuur van het Ombudsteam van de PvdA Nissewaard. Wij helpen je graag en kosteloos. Geen lid van de PvdA? Geen probleem, wij helpen iedereen uit heel Nissewaard.

Van 19.30 uur – 20.30 uur zijn de leden van het Ombudsteam aanwezig in het gemeentehuis van Nissewaard. Heb je vragen of wil je langskomen, neem dan eerst contact op met het Ombudsteam. Zij zijn te bereiken via:
– telefoon:      06 –38720285 (ook bereikbaar via Whats app)

– mail:             ombudsteam@pvda-nissewaard.nl

– website :      www.nissewaard.pvda.nl

Sjaan van de Kant – de Ruiter

Sjaan van de Kant – de Ruiter

Sjaan van de Kant- de Ruiter, 49 jaar, geboren en getogen in Spijkenisse Noord. Ik vind Noord een hele fijne wijk om in te wonen, het heeft een dorps karakter, maar ligt heerlijk op loopafstand van het centrum met al zijn voorzieningen. Werkzaam bij Shell Pernis als senior cost-estimator. Als vrijwilliger al 18 jaar in

Meer over Sjaan van de Kant – de Ruiter