Door Wouter Struijk op 17 november 2016

Wim Vink krijgt zilveren speld van verdienste

Afgelopen donderdagavond 17 november heeft Wim Vink een zilveren speld van verdienste uitgereikt gekregen namens de Partij van de Arbeid. Wim Vink, op dit moment secretaris van de PvdA Nissewaard, heeft enorm veel vrijwilligerswerk verricht namens de PvdA. Op allerlei niveaus is hij actief geweest, maar hij heeft nooit een volksvertegenwoordigende functie geambieerd. Juist dat maakt Vink zo bijzonder, omdat hij altijd achter de schermen actief is.

Wim Vink is al sinds zijn jeugd actief voor de PvdA en heeft zich de laatste jaren lokaal opgeworpen als ondersteuner van de vernieuwing. Mede door zijn betrokkenheid is de PvdA Nissewaard de afgelopen jaren actiever, groter en sterker geworden. De PvdA Nissewaard wordt vaak als voorbeeld gezien voor andere afdelingen.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk