Bestuurslid Ledenadministratie

Cathy Bodde

Cathy Bodde

Over Cathy Bodde

Ik ben Cathy Bodde – Helbers, geboren in 1968 en woonachtig in Spijkenisse. Op een 3 jarig uitstapje naar Australië na, ben ik m’n hele leven woonachtig in Spijkenisse. Ik ben 23 jaar gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen. Als dochter van een ondernemer heb ik ruim 18 jaar in het bedrijf van mijn ouders gewerkt, voordat ik samen met mijn man en broer in 2004 het roer overnam. Als eigenaar van een uitzendbureau sta je dichtbij mensen. Je leert de mens kennen, in al het goede en kwade. Daar heb ik geleerd dat je zelf veel invloed kan uitoefenen in de manier waarop mensen in het leven staan. Praten met, maar vooral luisteren naar mensen, aanvoelen wat ze willen en/of nodig hebben.

In 2007 hebben wij naast het uitzendbureau een winkel in sport prijzen opgezet. De winkel en het uitzendbureau hebben wij 4 jaar naast elkaar gehad en in 2011 hebben wij besloten om het uitzendleven vaarwel te zeggen. Na 25 jaar zijn we een andere weg ingeslagen door een sportwinkel op het winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse te openen.

Naast mijn werk in de winkel, die voornamelijk gerund wordt door mijn man en broer, ben ik sinds vijf jaar werkzaam op O.b.s. De Vogelenzang. De Vogelenzang is een grote basisschool met bijna 500 leerlingen en rond de 40 teamleden. Ik heb het geluk hiervan deel te mogen uitmaken. Leerling-administratie, communicatie en profilering behoren tot mijn dagelijks werk.

Door het dagelijks in contact zijn met veel verschillende mensen hoop ik een aangename bijdrage aan de PvdA Nissewaard te kunnen leveren. Deel uitmaken van een groep mensen die vooruitstrevend, ambitieus en vooral menselijk is. Met elkaar voor elkaar, samen sta je tenslotte sterk!