22 jaar

Jeroen van Kuijk

Spijkenisse Vogelenzang-Noord
Jeroen van Kuijk

Over Jeroen van Kuijk

Ik ben Jeroen van Kuijk. In 1994 ben ik geboren in Spijkenisse. Je kunt dus zeggen dat ik ben geboren en getogen in ons eigen Nissewaard. In 2016 heb ik aan het Albeda College in Rotterdam, aan het Zuster Hennekeplein, mijn diploma Marketing & Communicatie behaald. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als Marketing- en salesmedewerker bij een specialist in klantenbinding te Rotterdam. In mijn vrije tijd zet ik mij in voor voetbalvereniging SV Simonshaven, waar ik bijna elke zaterdag te vinden ben als scheidsrechter bij diverse jeugd- en seniorenelftallen. Dit doe ik sinds 2010.

Sinds 2016 heb ik besloten mij in te zetten voor ondernemers in Spijkenisse Centrum. Mijn doelstelling is een bruisend centrum, een verzamelplek voor de inwoners, maar ook voor bezoekers van buitenaf.  In mijn ogen heeft het Centrum het talent en groeipotentieel van een aantal goede lokale ondernemers in handen, hier moet met zijn allen het maximale uit worden gehaald. Sinds de verbouwing van het Centrum is het uit het oog geraakt. Ik wil mij er voor inzetten om mede vanuit de PvdA diegene te zijn die ondernemers bijstaat waar mogelijk.

Ik ben lid geworden van een politieke partij omdat ik er van overtuigd ben dat ik bij kan dragen aan het dichterbij brengen van de ideale maatschappij. Na een zoektocht naar mijzelf en mijn idealen, kwam ik er achter dat de PvdA een warme, vriendelijke partij is die aansluit op mijn idealen, namelijk een samenleving waarin solidariteit voorop staat. Zeker nu actie en een frisse blik zo nodig zijn, wil ik mijn bijdrage als jongere hieraan leveren.