41 jaar

Petra Mostert – van der Werf

Oudenhoorn
Petra Mostert – van der Werf

Over Petra Mostert – van der Werf

pmostertpvda@gmail.com

Mijn naam is Petra Mostert vd Werf, geboren in 1975. Net niet geboren maar getogen in Oudenhoorn, één van de kleine kernen in Nissewaard, waar ik nog steeds met mijn man en twee kinderen met veel plezier woon. Ik ben werkzaam bij Mourik Services bv als project administrateur. Begonnen met de opleiding bestuur en politiek in 2017. Mijn werkgeschiedenis begint echter als zestien jarig meisje in een kruidenierswinkel, op mijn achttiende ben ik de opleiding ziekenverzorgende gaan doen en heb een aantal jaar in de zorg gewerkt. Mijn hart is daar altijd gebleven, ik vind het fijn om voor mensen te zorgen, naar ze te luisteren en te ondersteunen.

In mijn ideale wereld zijn wij allemaal gelijk, dragen wij ons steentje bij, ieder vanuit zijn eigen kracht. Samen zijn we sterk.

De wereld verhard, er wordt van alles geroepen, geschreeuwd, veroordeeld. Als ik in mijn eigen omgeving daar wat aan kan doen om het een stukje beter te maken, dan moet ik niet aan de zijlijn blijven staan! Ik ben nog een groentje in de politiek, maar ook puur en gedreven.

Dit gevoel neem ik graag mee als kandidaat raadslid voor de PvdA