Remco Harmsen

Buurtonderzoek
Remco Harmsen

Over Remco Harmsen

Mijn naam is Remco Harmsen, ik ben 31 jaar en woonachtig in Zuidland, één van de kernen van de huidige gemeente Bernisse. In het dagelijks leven werk ik op de financiële afdeling van een grote scheepvaartonderneming en ben ik eigenaar van een bedrijf dat quizevenementen organiseert.

Sinds een paar jaar ben ik lid van de PvdA en ook actief geworden voor onze lokale partij. Ik ben begonnen als clusterleider quizzen. Met het quizzen komen leden en niet-leden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Bovendien leren de leden elkaar beter en op een andere manier kennen en kan er gewerkt worden aan de teambuilding.

Wat ik graag zou willen bereiken is dat de mensen weer het vertrouwen in de politiek terug krijgen. Dit probeer ik te doen door met ze in gesprek te gaan. Daarom ben ik ook clusterleider geworden van het canvassen. Met de buurtonderzoeken kom je in contact met de mensen en kom je erachter wat er in een bepaalde wijk leeft, deze input kun je vervolgens gebruiken bij het bedrijven van politiek!