Pluim van de Arbeid voor Geervlietse Zomerfeest

Door Hidde Douma op 25 augustus 2024

Het Geervlietse Zomerfeest is elk jaar weer een groot succes. Voor de kinderen is het bouwen van hutten een spannend avontuur, terwijl de volwassenen zich vermaken met activiteiten zoals een bingo en een pubquiz. Als afsluiter is er een feestavond waar iedereen gezellig samenkomt.

Wat dit feest zo bijzonder maakt, is dat het volledig wordt georganiseerd door vrijwilligers. Dankzij hun inzet en enthousiasme wordt het Zomerfeest ieder jaar weer een hoogtepunt voor Geervliet. De sfeer is altijd fantastisch en het evenement brengt de inwoners van Geervliet bij elkaar.

PvdA-raadsleden Hidde Douma en Geert de Vries gingen daarom langs om een Pluim van de Arbeid uit te reiken aan Verenigd Geervliet. Deze waardering kregen de vrijwilligers voor hun fantastische werk bij de organisatie van het Zomerfeest. Het is een mooie erkenning voor al die vrijwilligers die zich jaar na jaar inzetten voor de gemeenschap. Verenigd Geervliet heeft met dit evenement ook dit jaar weer een bijzondere bijdrage geleverd, en deze pluim is dan ook meer dan verdiend!

De Pluim van de Arbeid wordt al enkele jaren uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties in Nissewaard doordat raadsleden een deel van hun vergoeding hiervoor beschikbaar stellen. Ook leden van de PvdA dragen bij aan de Pluim. Organisaties kunnen worden voordragen via [email protected].

Hidde Douma

Hidde Douma

Mijn naam is Hidde Douma. Ik ben op 23 oktober 1996 geboren in het (toen nog) Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse. Ik woon al mijn hele leven met veel plezier in Zuidland. Mijn basisschooltijd heb ik doorgebracht op PCB De Aanwas in Zuidland. Vervolgens ben ik naar het PENTA college CSG Jacob van Liesveldt

Meer over Hidde Douma