PvdA deelt speelgoed uit op Taalschool de Kameleon

Door Hidde Douma op 28 april 2024

Vrijdag waren de Koningsspelen. Op de basisscholen stond alles in het teken van sporten en spelletjes doen. PvdA-raadslid Hidde Douma en afdelingsvoorzitter Tim van Rij gingen langs bij Taalschool de Kameleon op de Aïdastraat in Spijkenisse om speelgoed uit te reiken.

Taalschool de Kameleon is een basisschool voor leerlingen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn. Hier volgen ze intensief taalonderwijs zodat ze daarna kunnen doorstromen naar het reguliere onderwijs.

De docenten werken hard om dit voor elkaar te krijgen en de PvdA vond het daarom belangrijk om deze school eens in het zonnetje te zetten. Het speelgoed werd enthousiast ontvangen en kon daarna meteen tijdens de Koningsspelen worden gebruikt.

Hidde Douma

Hidde Douma

Mijn naam is Hidde Douma. Ik ben op 23 oktober 1996 geboren in het (toen nog) Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse. Ik woon al mijn hele leven met veel plezier in Zuidland. Mijn basisschooltijd heb ik doorgebracht op PCB De Aanwas in Zuidland. Vervolgens ben ik naar het PENTA college CSG Jacob van Liesveldt

Meer over Hidde Douma