PvdA stelt vragen over vernieuwing Trambaanpad

Door Hidde Douma op 8 september 2024

Tijdens de commissie Leefomgeving heeft PvdA-raadslid Hidde Douma vragen gesteld aan de wethouder over de voortgang van de vernieuwing van het Trambaanpad. Het project staat al geruime tijd op de planning en wordt gezamenlijk uitgevoerd door de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), Provincie Zuid-Holland, Gemeente Nissewaard, Gemeente Voorne aan Zee en Waterschap Hollandse Delta.

De wethouder informeerde de commissie dat het concept-ontwerp momenteel ter beoordeling bij het Waterschap Hollandse Delta ligt. Echter, door capaciteitsproblemen bij het waterschap verloopt dit proces trager dan verwacht. Het is wachten op het definitieve ontwerp voordat verdere stappen kunnen worden gezet.

De PvdA-fractie volgt de ontwikkelingen met grote belangstelling. Raadslid Hidde Douma benadrukt het belang van de vernieuwing van het Trambaanpad, aangezien dit bijdraagt aan de veiligheid van de vele scholieren die dagelijks van deze route gebruikmaken. De partij dringt aan op een spoedige afronding van het proces, zodat de noodzakelijke verbeteringen snel gerealiseerd kunnen worden.

Hidde Douma

Hidde Douma

Mijn naam is Hidde Douma. Ik ben op 23 oktober 1996 geboren in het (toen nog) Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse. Ik woon al mijn hele leven met veel plezier in Zuidland. Mijn basisschooltijd heb ik doorgebracht op PCB De Aanwas in Zuidland. Vervolgens ben ik naar het PENTA college CSG Jacob van Liesveldt

Meer over Hidde Douma