1-meiviering 2019

16 april 2019

Op 1 mei is het weer de Dag van de Arbeid en de PvdA afdelingen Voorne en Nissewaard gaan dit samen vieren.

Het programma begint om 15.00 en ziet er als volgt uit :

  • Inloop met koffie of thee
  • Korte openingstoespraak door Sjoerd Hoekstra, afdelingsvoorzitter van Voorne
  • De Keek op de Week wordt deze keer uitgesproken door Peter de Jong, burgemeester van Westvoorne en oud-wethouder van Spijkenisse
  • Interview met Europarlementariër Kati Piri
  • Gezellig samenzijn en huldiging jubilarissen
  • 19.00 : Einde 1-meiviering

Het geheel wordt compleet gemaakt met een hapje en een drankje en muzikaal intermezzo. En natuurlijk zal het gezamenlijk zingen van de Internationale niet ontbreken.

Vervoer vanuit Nissewaard

Voor zover u niet met eigen vervoer komt, kunt u bus 403 van EBS nemen die vertrekt van Metro Centrum Spijkenisse richting Rockanje via Brielle. U stapt dan uit bij halte Nieuwland in Brielle. Daar vandaan is het nog 5 minuten lopen. Mocht dit voor u niet haalbaar zijn, dan proberen wij een autorijder te vinden die u kan meenemen en weer thuisbrengen. Hiervoor kunt u zich uiterlijk vrijdag 26 maart aanmelden bij Wim Vink ( tel: 06-4111 8571 of e-mail : [email protected] ).

Komt u ook? Ja toch!

Geeft dit dan a.u.b. even door aan Wim Vink, ook als u de mogelijkheid hebt om anderen mee te nemen in uw auto ( zie contactgegevens hierboven ). Het is voor ons prettig als we weten op hoeveel mensen we mogen rekenen.

Locatie :

de Brielsche Aap
Kaaisingel 2
3231 KB  Brielle

Google Maps

Vrijwillige bijdrage in de kosten

Ook dit jaar weer hebben wij weer ons best gedaan om een viering te organiseren voor alle leden van de PvdA. U zult begrijpen dat de organisatie van een dergelijk evenement een kostbare aangelegenheid is. Wij doen dan ook een vriendelijk en vrijblijvend beroep op u een financiële bijdrage te leveren tijdens deze bijeenkomst. Hiervoor zult u een PvdA vrijwillige-bijdrage-pot aantreffen op de bar.

Graag tot ziens op woensdag 1 mei 2019….

Namens de besturen van de afdeling Voorne en Nissewaard,

Anneke Lagendijk, secretaris
Wim Vink, secretaris