Afdelingsvrijwilliger van het jaar

Door Wim Vink op 31 januari 2021

 

Bij hun afscheid als raadslid in de ledenvergadering van 4 april 2018 hebben Remco Harmsen en Peter Versluis een Wim Vink-wisselbokaal voor de afdelingsvrijwilliger van het jaar ingesteld. Die hebben ze voor het eerst aan Wim Vink uitgereikt aan wiens naam zij deze wisselbokaal hebben verbonden. Voortaan gaan zij ieder jaar samen met hem jureren aan wie deze wisselbeker moet worden uitgereikt.

 

In de ledenvergadering van 5 november 2019 heeft Wim Vink deze wisselbokaal Dylan Murray overgedragen. Dylan was gekozen als de afdelingsvrijwilliger van het jaar 2019 voor zijn inzet in het bestuur en campagneteam, zijn presentatie van de Club Rood pubquizzen en zijn betrokkenheid bij de sociale media activiteiten van de afdeling.

 

Tijdens de online ledenvergadering op 30 januari was het de beurt van Sandra Strijaards om in het zonnetje te worden gezet als afdelingsvrijwilliger van het jaar 2020. Dylan Murray kwam bij haar thuis langs om de Wim Vink-wisselbokaal aan haar te overhandigen. Sandra heeft dit te danken aan haar tomeloze inzet bij de diverse promotie activiteiten van de afdeling en het gebruik van haar digitale vaardigheden.

 

Wim Vink

Wim Vink

Ik ben Wim Vink, in 1948 geboren in Indonesië waar ik grotendeels mijn jeugd heb doorgebracht. In Nederland heb ik mijn opleiding afgerond met een studie bedrijfseconomie. Bijna 35 jaar heb ik bij de gemeente Rotterdam gewerkt in diverse bedrijfsmatige, beleids- en adviesfuncties in de sector ruimtelijke en economische ontwikkeling. Nu werk ik nog 3

Meer over Wim Vink