CONCEPT KANDIDATENLIJST PVDA NISSEWAARD BEKEND

Door Wim Vink op 17 juli 2021

Het bestuur van PvdA Nissewaard maakt met trots en voldoening de conceptlijst bekend van de kandidaten voor de gemeenteraad die beschikbaar zijn voor een direct verkiesbare plaats of een opvolgersplaats in de periode 2022-2026:

1.   Wouter Struijk

2.   Dorothé Kieboom

3.   Geert de Vries

4.   Hanneke Stengs

5.   Hidde Douma

6.   Willem Heijdacker

7.   Astrid van der Bend

8.   Robin Warmerdam

9.   Joanne Cijntje

10. Sandra Strijaards

11. Carin de Zwart

12. Muna Mohamed

13. Dylan Murray

Overeenkomstig de opdracht van de algemene ledenvergadering op 7 november 2021 zijn deze plaatsen op de lijst gereserveerd voor geschikte kandidaten die de lokale leergang voor kandidaat-raadsleden hebben afgerond of aan het beoordelingsprogramma voor ervaren kandidaten hebben deelgenomen.

.

In de rubriek wie is wie op deze website, is nadere informatie over deze kandidaten beschikbaar die zij zelf hebben verstrekt.

De definitieve lijst zal aangevuld met ondersteunende lijstduwers vastgesteld worden in de algemene ledenvergadering van 25 september 2021.

Wim Vink

Wim Vink

Ik ben Wim Vink, in 1948 geboren in Indonesië waar ik grotendeels mijn jeugd heb doorgebracht. In Nederland heb ik mijn opleiding afgerond met een studie bedrijfseconomie. Bijna 35 jaar heb ik bij de gemeente Rotterdam gewerkt in diverse bedrijfsmatige, beleids- en adviesfuncties in de sector ruimtelijke en economische ontwikkeling. Nu werk ik nog 3

Meer over Wim Vink