Kandidaat-partijvoorzitters PvdA in debat in Hekelingen

Door Dorothé Kieboom op 12 september 2021

Zaterdag 11 september gingen de kandidaat-partijvoorzitters van de landelijke Partij van de Arbeid onder leiding van Petra Reijntjes met elkaar in debat in het Dorpshuis Hekelingen. Pieter Paul Slikker, Binnert de Beaufort, Ger Rolsma, Gerard Bosman, Esther-Mirjam Sent, Frank van de Wolde en Reshma Roopram gingen in gesprek over hun visie op de toekomst van de PvdA. Taco Kuiper was verhinderd omdat hij deelnam aan de fietssponsortocht Tour du ALS ter bestrijding van deze spierziekte.

Het eerste uur werden er vragen voorgelegd die waren opgesteld door Joanne Cijntje en Hidde Douma. Dit zijn jonge leden van de PvdA Nissewaard die onder andere vragen stelden over de verjonging van de partij, de partijcultuur en de huidige koers. De PvdA-leden uit Nissewaard, Voorne aan Zee, Goeree-Overflakkee en de Hoeksche Waard konden vervolgens in gesprek gaan met de kandidaat-voorzitters.

Vanaf 15 september zullen de leden van de PvdA kunnen stemmen over wie de nieuwe partijvoorzitter wordt. Op 2 oktober zal de nieuwe partijvoorzitter worden benoemd. Dit debat heeft eraan bijgedragen dat de leden uit deze regio een beter beeld hebben gekregen van de verschillende kandidaten.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom