Molenwei in gesprek met PvdA Nissewaard

Door Dorothé Kieboom op 8 juli 2019

Zaterdag 6 juli heeft de PvdA Nissewaard opnieuw een bezoek gebracht aan de Molenwei in Spijkenisse. Eerder dit jaar deed de PvdA dit ook al, maar om een goed beeld te krijgen van de buurt wil de PvdA zoveel mogelijk bewoners spreken en ging een groep mensen van de PvdA nog eens terug.

Deze keer werden bewoners van de Schoestraat en de Kaarstraat gesproken. De reacties van de bewoners waren behoorlijk eenduidig: de rust en dichtbij het Centrum wonen zijn pluspunten. Wat om verbeteringen vraagt zijn het onderhoud van de woningen vanwege last van vocht en schimmels en de geluidsoverlast en fijnstof van Groene Kruisweg en Schenkelweg. “Beide zaken zijn niet goed voor de gezondheid”, zegt raadslid Aad Struijk.

De gesprekken gingen ook over het verkeer, verpaupering en overlast in de buurt. Bewoners zijn blij dat gesproken wordt over het starten met buurtpreventie in de Molenwei, en hopen dat dit zal bijdragen aan een fijne en veilige buurt.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom