Pluim van de Arbeid in 2019 weer een groot succes

Door Dorothé Kieboom op 13 januari 2020

Ook in 2019 reikte de PvdA Nissewaard weer de Pluim van de Arbeid uit. Elke uitreiking is een blij moment, want de Pluim is altijd welkom!
Vanaf 2015 bestaat de Pluim en inmiddels hebben tientallen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties een Pluim ontvangen. De Pluim van de Arbeid ondersteunt in financiële of materiële zin het belangrijke werk wat al deze mensen doen. Raadsleden van de PvdA Nissewaard leggen hiervoor maandelijks een deel van hun raadsvergoeding in en ook andere leden van de PvdA dragen een steentje bij.
In 2019 kregen 11 organisaties en vrijwilligers een Pluim uitgereikt.

Bent of kent u een organisatie die volgens u een Pluim van de Arbeid verdient? Stuur dan een mail naar [email protected] of spreek een van de raadsleden aan.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom