Pluim van de Arbeid voor Reünie Hekelingen

Door Hidde Douma op 23 september 2023

Zaterdag vond weer de reünie in Hekelingen plaats. Een drukbezocht evenement waar oud-bewoners en huidige bewoners samenkomen. Aan alles was gedacht. Zo was er een quiz, een fototentoonstelling, maar ook spelletjes en een springkussen voor de kinderen. Onder het genot van een lekker hapje en drankje konden de bewoners genieten van de activiteiten en herinneringen ophalen. Voor de PvdA Nissewaard een goede reden om de vrijwilligers een steuntje in de rug te geven met een Pluim van de Arbeid.

De Pluim van de Arbeid wordt al enkele jaren uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties in Nissewaard doordat raadsleden een deel van hun vergoeding hiervoor beschikbaar stellen. Ook leden van de PvdA dragen bij aan de Pluim. Organisaties kunnen worden voordragen via [email protected].

Hidde Douma

Hidde Douma

Mijn naam is Hidde Douma. Ik ben op 23 oktober 1996 geboren in het (toen nog) Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse. Ik woon al mijn hele leven met veel plezier in Zuidland. Mijn basisschooltijd heb ik doorgebracht op PCB De Aanwas in Zuidland. Vervolgens ben ik naar het PENTA college CSG Jacob van Liesveldt

Meer over Hidde Douma