Pluim voor Scouting Ruwaard van Putten tijdens NLdoet

Door Hidde Douma op 17 maart 2024

Het afgelopen weekend stond in het teken van NLdoet: de dag dat vrijwilligers massaal aan de slag gaan. De PvdA Nissewaard stak de handen uit de mouwen bij Scouting Ruwaard van Putten in Spijkenisse. Hier werden onder andere speeltoestellen geplaatst, de heg gesnoeid en het pand schoongemaakt.

Daarnaast was dit meteen een mooie gelegenheid voor de PvdA om een Pluim van de Arbeid uit te reiken aan de aanwezige vrijwilligers van de scouting om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet. Deze werd enthousiast ontvangen.

De Pluim van de Arbeid wordt al enkele jaren uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties in Nissewaard doordat raadsleden een deel van hun vergoeding hiervoor beschikbaar stellen. Ook leden van de PvdA dragen bij aan de Pluim. Organisaties kunnen worden voordragen via [email protected].

Hidde Douma

Hidde Douma

Mijn naam is Hidde Douma. Ik ben op 23 oktober 1996 geboren in het (toen nog) Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse. Ik woon al mijn hele leven met veel plezier in Zuidland. Mijn basisschooltijd heb ik doorgebracht op PCB De Aanwas in Zuidland. Vervolgens ben ik naar het PENTA college CSG Jacob van Liesveldt

Meer over Hidde Douma