PvdA bezoekt Scouting Ruwaard van Puttengroep

Door Hidde Douma op 12 februari 2023

Zaterdag bezochten PvdA-raadsleden Dorothé Kieboom en Hidde Douma Scouting Ruwaard van Puttengroep in Spijkenisse. Ondanks hun zorgen over de staat van onderhoud van hun onderkomen, werken de vrijwilligers iedere zaterdag weer enthousiast aan de begeleiding van alle welpen, bevers, scouts en explorers. De raadsleden waren erg onder de indruk van de rondleiding en alle activiteiten die op en buiten het terrein worden georganiseerd.

Eerder stelde de fractie van de PvdA Nissewaard al vragen over de staat van de gebouwen van Scouting Bernisse en Scouting Hartelgroep. “De scouting is ontzettend leerzaam voor kinderen. Het is belangrijk dat zij hun werk kunnen blijven voortzetten”, aldus PvdA-raadslid Hidde Douma.

Hidde Douma

Hidde Douma

Mijn naam is Hidde Douma. Ik ben op 23 oktober 1996 geboren in het (toen nog) Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse. Ik woon al mijn hele leven met veel plezier in Zuidland. Mijn basisschooltijd heb ik doorgebracht op PCB De Aanwas in Zuidland. Vervolgens ben ik naar het PENTA college CSG Jacob van Liesveldt

Meer over Hidde Douma