PvdA in gesprek over armoede in Nissewaard

26 maart 2019

PvdA in gesprek over armoede in Nissewaard

Hoewel de economie lijkt aan te trekken hebben steeds meer mensen te maken met langdurige armoede. Ook in Nissewaard. Omdat de gemeente binnenkort het armoedebeleid zal herijken gaat de PvdA daarom graag met inwoners in gesprek over de gevolgen van armoede in onze eigen gemeente.

Raadslid Thérèse van Wassenaar organiseert daarom in samenwerking met het Team Armoedebestrijding op donderdag 11 april a.s. een themabijeenkomst over dit onderwerp. Zij gaat graag met u in gesprek over de problemen die armoede met zich meebrengt, welke voorzieningen er zijn binnen de gemeente en welke er nog zouden moeten komen. Aan het einde van de avond zullen de geformuleerde aanbevelingen overhandigd worden aan wethouder armoedebeleid Wouter Struijk.

De bijeenkomst vind plaats in de Dorsvloer, Zomerakker 415, start om 19:30 uur en duurt tot 21:30 uur. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door voor 11 april een mail te sturen naar pvda@nissewaard of te bellen met 0641124605. Er zijn ongeveer 30 plaatsen beschikbaar.