PvdA Nissewaard bezorgt op Valentijnsdag rozen bij lokale helden

Door Dylan Murray op 25 januari 2019

‘Wie verdient volgens jou een roos?’ Met deze vraag roept de PvdA Nissewaard inwoners op om helden en dierbaren in Nissewaard aan te melden, zodat Wouter Struijk (wethouder namens de PvdA Nissewaard) en Dorothé Kieboom (fractievoorzitter namens de PvdA Nissewaard) bij hen een roos kunnen bezorgen op Valentijnsdag.

“We kennen ze allemaal; echte doeners die het verschil maken. Vrijwilligers die met hun poten in de klei staan en dierbaren die iedere dag voor jou het verschil maken. Zij dragen dagelijks hun steentje bij aan een mooier leven in Nissewaard. Zij helpen Nissewaard vooruit. Zij verdienen volgens ons waardering”, aldus de PvdA Nissewaard.

Tijdens Valentijnsdag worden er symbolisch altijd veel rozen uitgedeeld. De roos is al vele jaren een symbool voor de Partij van de Arbeid. Een mooi moment om rozen uit te delen dus aan onze lokale helden volgens Struijk en Kieboom.

Kandidaten voor een roos kunnen tot 12 februari worden aangemeld via deze link: https://goo.gl/forms/pSofOc7oqc8PRMSB2. De vijf best gemotiveerde aanmeldingen zullen 14 februari hoogstpersoonlijk door Wouter Struijk en Dorothé Kieboom worden uitgereikt.

Dylan Murray

Dylan Murray

Ik ben Dylan Murray, geboren in 2000 en al bijna heel mijn leven woonachtig in Spijkenisse. Ik ben opgegroeid in de wijk Vogelenzang Noord, waar ik nog steeds woon. Begin 2017 werd ik lid van het JongerenPanel Nissewaard. In de eerste instantie was dit omdat ik toch niets beters te doen had, maar op den

Meer over Dylan Murray