PvdA Nissewaard trots op eerste kindergemeenteraad!

Door Dorothé Kieboom op 10 december 2019

Op woensdag 4 december werd de eerste kindergemeenteraad van Nissewaard geïnstalleerd. Voor de PvdA Nissewaard een mijlpaal om trots op te zijn!

18 kinderen uit de gemeente Nissewaard zullen de komende twee jaar hard werken om te zorgen dat ook de kinderen in Nissewaard gehoord worden. Tenslotte hebben zij een frisse kijk op sommige moeilijke zaken en vaak goede ideeën. Al tijdens de installatie bewezen zij dan ook precies te weten wat zij willen voor onze gemeente, kritisch te durven zijn en vragen te durven te stellen. De PvdA Nissewaard, al langer voorvechter van de kindergemeenteraad,  gelooft in de komende jaren nog veel van hen te horen en wenst de kindergemeenteraad natuurlijk veel succes.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom