PvdA reikt Pluim uit aan Ouderensoos Heenvliet

Door Robin Warmerdam op 25 oktober 2021

 

Dinsdag 19 oktober zijn Geert de Vries en Robin Warmerdam op bezoek geweest bij de Ouderensoos in Heenvliet. Zij hebben daar een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de vrijwilligers, die ervoor zorgen dat het mogelijk is en blijft om bijeen te komen.

“Een mooie plek met nog mooiere mensen, goed om te zien dat ouderen zo samen kunnen zijn en leuke dingen kunnen doen!”, aldus de Vries en Warmerdam.

Wilt u de oudersoos in Heenvliet ook een handje helpen? Zij halen hun financiën uit het ophalen van oud papier. Door deze bij hen in te leveren kan u ervoor zorgen dat ze kunnen blijven bestaan.

 

De Pluim van de Arbeid wordt door de PvdA al enkele jaren uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties in Nissewaard. Raadsleden stellen hiervoor een deel van hun vergoeding beschikbaar. Ook leden van de PvdA dragen bij aan de Pluim. Organisaties kunnen worden voordragen via [email protected].

Robin Warmerdam

Robin Warmerdam

Mijn naam is Robin Warmerdam, geboren in 2001 in het toenmalige Ruwaard van Putten ziekenhuis. Als kind hield ik al enorm van sporten en dat heb ik ook redelijk veel gedaan. Ik heb bij Spark op atletiek gezeten, training gegeven bij V.V. Hekelingen en zwemles gehad en gegeven bij zwemschool Goederond. Ik werk als onderwijzer

Meer over Robin Warmerdam