Door Remco Harmsen op 30 augustus 2017

PvdA Sponsorloop ‘Rondje Nissewaard’ voor Stichting de Nieuwe Brug

Ook dit jaar organiseert de PvdA Nissewaard weer het Rondje Nissewaard. Dit keer vindt deze plaats op 17 september. Het Rondje Nissewaard is ontstaan in het jaar van de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Nissewaard. Om de gemeente op een ludieke manier te openen bedacht de PvdA Nissewaard om een sponsorloop te houden door de verschillende kernen van de nieuwe gemeente, waarbij de lopers gesponsord worden door familie en vrienden. Wegens het succes is besloten hier een jaarlijkse activiteit van te maken.

De deelnemers aan deze sponsorloop zullen weer een route afleggen van zo’n 25 km. Zij die graag mee willen lopen maar deze afstand te ver vinden, kunnen ervoor kiezen om 10 km te lopen. Het is ook dit keer weer de bedoeling om de route gezamenlijk, in een gangbaar tempo voor iedereen, af te leggen. Het opgehaalde bedrag zal door de PvdA Nissewaard vervolgens gestort worden aan Stichting de Nieuwe Brug. Stichting de Nieuwe Brug is al vele jaren een toonaangevende instelling op het gebied van ontspanningsactiviteiten voor de verstandelijk en verstandelijk-lichamelijk gehandicapte medemens uit de regio Spijkenisse.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Remco Harmsen (remco.harmsen@upcmail.nl). Hij zorgt voor verdere informatie om snel aan de slag te kunnen gaan op zoek naar sponsoren. Mocht de deelname aan de sponsorloop niet mogelijk zijn, dan kunt u een geldelijke bijdrage overmaken aan PvdA Nissewaard NL87 RABO 0109 0293 99 o.v.v. Rondje Nissewaard.

Remco Harmsen

Remco Harmsen

Mijn naam is Remco Harmsen, ik ben 31 jaar en woonachtig in Zuidland, één van de kernen van de huidige gemeente Bernisse. In het dagelijks leven werk ik op de financiële afdeling van een grote scheepvaartonderneming en ben ik eigenaar van een bedrijf dat quizevenementen organiseert. Sinds een paar jaar ben ik lid van de

Meer over Remco Harmsen