PvdA vraagt aandacht voor verkeerssituatie Hekelingen

Door Hidde Douma op 3 maart 2024

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de inrichting van de openbare ruimte in de nieuwe wijk Heer & Meester in Hekelingen. Inmiddels is er een voetgangers- en fietsbrug geplaatst die de Huibrecht Hordijklaan en de Jacob van de Berglaan met elkaar verbindt. Eind mei zal de dam tussen de Huibrecht Hordijklaan en de Herenweg worden verwijderd zodat het autoverkeer niet meer via deze kant de Herenweg kan bereiken.

Bewoners van Hekelingen zijn bang dat dit zal leiden tot meer verkeer door de rest van het dorp. Dit kan leiden tot onveilige situaties. PvdA-raadslid Hidde Douma vroeg daarom tijdens de raadsvergadering aandacht voor dit probleem. Wethouder Hottentot heeft toegezegd om met de inwoners in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Hidde Douma

Hidde Douma

Mijn naam is Hidde Douma. Ik ben op 23 oktober 1996 geboren in het (toen nog) Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse. Ik woon al mijn hele leven met veel plezier in Zuidland. Mijn basisschooltijd heb ik doorgebracht op PCB De Aanwas in Zuidland. Vervolgens ben ik naar het PENTA college CSG Jacob van Liesveldt

Meer over Hidde Douma