PvdA: wie verdient er volgens jou een Rotterdampas?

Door Dorothé Kieboom op 26 september 2021

De PvdA Nissewaard is er nog steeds trots op dat vanaf 1 maart 2020 ook inwoners van Nissewaard gebruik kunnen maken van de Rotterdampas. Na aanschaf van deze pas kunnen de bezitters ervan met kortingen uitjes in Nissewaard en de regio bezoeken. Voor kinderen en mensen met een laag inkomen is de pas met korting aan te schaffen. Daardoor kan iedereen in Nissewaard meedoen.

Om het gebruik van de Rotterdampas te stimuleren heeft de PvdA Nissewaard in maart 2020 een oproep gedaan om inwoners te nomineren die een Rotterdampas verdienen. Daaruit is een winnaar gekozen die helaas door beperkende coronamaatregelen weinig gebruik heeft kunnen maken van de Rotterdampas.

Nu weer meer uitjes bezocht kunnen worden, pakt de PvdA Nissewaard weer de draad op. Joanne Cijntje, kandidaat raadslid voor PvdA Nissewaard, roept mensen op om kandidaten voor de Rotterdampas te nomineren. “Iedereen moet mee kunnen doen, en de pas kan daarbij helpen”, zegt Cijntje. Samen met andere vrijwilligers van PvdA Nissewaard was zij bij het Winkelcentrum Akkerhof om kaartjes uit te delen met de oproep om inwoners te nomineren die een Rotterdampas verdienen. Kandidaten kunnen worden aangemeld via [email protected]. PvdA Nissewaard geeft binnenkort aan één van de genomineerden een Rotterdampas weg.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom