Terugblik en vooruitblik campagne

Door Dylan Murray op 25 maart 2019

Beste partijgenoten,

Mijn naam is Dylan Murray en ik ben sinds dit jaar de campagne-coördinator van de PvdA in Nissewaard. Ik wilde graag een terugblik geven op de afgelopen campagne voor de Provinciale Staten en de Waterschapsverkiezingen en daarnaast nog een vooruitblik op de aankomende campagne voor de Europese verkiezingen.

Als de nieuwe campagne-coördinator heb ik nog een hoop te leren, dus snapt u wel dat ik het best spannend vond om gelijk twee belangrijke verkiezingen op mijn bord te krijgen. Gelukkig heb ik deze campagne niet alleen gevoerd. Deze afgelopen campagne was een samenwerking met afdelingen uit de gehele provincie, met name de afdeling Voorne. Ik heb een hoop geleerd van de meer ervaren campagne-coördinatoren en vooral van Daan Dankaart van Voorne.

Met de verkiezingen heb ik een basis kunnen leggen voor de aankomende campagnes, zoals de Europese verkiezingen.
Ons hoofddoel is om in mei Frans Timmermans de voorzitter van de Europese Commissie te maken en ik vertrouw erop dat het gaat lukken. We zullen in Nissewaard duidelijk maken dat het stemmen op Timmermans niet alleen belangrijk is voor onze partij in Europa, maar ook voor de belangen van heel Nederland.
Ik hoop via een aantal ludieke acties en online campagnes jonge stemmers bij onze partij te krijgen. Ik vertrouw erop dat we, met de inzet van onze geweldige vrijwilligers en de samenwerking met andere afdelingen over het hele land, onze man aan de top kunnen krijgen!

Kortom, ik heb er weer zin in!

 

Dylan Murray

Dylan Murray

Ik ben Dylan Murray, geboren in 2000 en al bijna heel mijn leven woonachtig in Spijkenisse. Ik ben opgegroeid in de wijk Vogelenzang Noord, waar ik nog steeds woon. Begin 2017 werd ik lid van het JongerenPanel Nissewaard. In de eerste instantie was dit omdat ik toch niets beters te doen had, maar op den

Meer over Dylan Murray