Door Dorothé Kieboom op 5 februari 2017

Veel inwoners geholpen door Ombudsteam PvdA Nissewaard

Het Ombudsteam van PvdA Nissewaard heeft in 2016 weer veel mensen op het spreekuur gehad. Het Ombudsteam probeert bezoekers te adviseren, te begeleiden en te verwijzen naar de juiste weg om hun problemen op te lossen. In 2016 kwamen 28 inwoners van Nissewaard op het spreekuur en zijn er 50 meldingen behandeld over het veranderde collectieve vervoer van Willemsen de Koning.

Veel bezoekers van het spreekuur hebben klachten of vragen over de gemeente, het UWV, de belastingdienst, woningbouwcorporaties en energieleveranciers. Door veranderingen in bijvoorbeeld de WMO en gemeentebelastingen gaven bezoekers aan problemen te hebben met hun financiën. Ook ziet het Ombudsteam steeds vaker complexere problematiek.

Ook in 2017 houdt het Ombudsteam van PvdA Nissewaard weer een keer per maand spreekuur. En ook dit jaar vinden spreekuren plaats op meerdere locaties zoals bijvoorbeeld bij de Voedselbank.

Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op dinsdag 14 februari. Kom je er zelf niet meer uit of wordt je van het kastje naar de muur gestuurd, dan kunnen zij je misschien helpen. Heb je problemen over schulden, wonen of zorg? De vrijwilligers van het Ombudsteam staan klaar om je te helpen. Zij helpen graag en kosteloos. Geen lid van de PvdA?  Geen probleem, ze helpen iedereen uit heel Nissewaard.

Van 19.30 uur tot 20.30 uur zijn de leden van het Ombudsteam aanwezig in het gemeentehuis van Nissewaard. Heb je vragen of wil je langskomen, neem dan eerst contact op met het Ombudsteam. Zij zijn te bereiken via 06-38720285 (ook via Whats app) en via het mailadres ombudsteam@pvda-nissewaard.nl.

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Mijn naam is Dorothé Kieboom . Ik woon meer dan 25 jaar in Spijkenisse. Sinds 2013 werk ik in het Havenziekenhuis in Rotterdam op de hartfunctieafdeling. Ik woon vanaf 2010  met veel plezier in Spijkenisse -Noord; er is hier veel  ruimte en  groen en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en

Meer over Dorothé Kieboom