Zorgkanjers in het zonnetje gezet door PvdA Nissewaard

Door Dorothé Kieboom op 18 mei 2020

 

 PvdA Nissewaard vroeg inwoners van Nissewaard om hun Zorgkanjer te nomineren in het kader van Dag van de Verpleging. Daarop kwamen tientallen reacties binnen.  

PvdA ontving mooie verhalen over betrokken zorgmedewerkers. Verhalen over medewerkers met moeilijke persoonlijke omstandigheden die toch doorgaan met zorgen; andere verhalen gingen over hele afdelingen die als een hecht team hard werken voor hun patiënten. 

“Alle genomineerden zijn Zorgkanjers en verdienen onze waardering”, vertelt Sandra Strijaards van PvdA Nissewaard. De winnaars waren tehuis De Zes Rozen, zij kregen een doos met heerlijke cup cakes. Rik en Marielle de Jong, Melissa Roeland, Chantal van der Maas en Astrid waren de overige winnaars; zij kregen een heerlijk verwenpakket. PvdA Nissewaard bedankt alle inzenders en genomineerden voor hun bijdrage aan deze actie. Want zoals inzenders zeiden: iedereen in de zorg verdient het om in het zonnetje gezet te worden! 

 

 

 

Dorothé Kieboom

Dorothé Kieboom

Geboren in 1965 in Werkendam, kwam ik in 1990 (via Rotterdam) naar Spijkenisse. Eerst woonde ik in Maaswijk, later ben ik verhuisd naar Spijkenisse Noord. Er is hier veel ruimte en groen, en de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Spijkenisse en de ontsluitingswegen zijn grote pluspunten van mijn wijk. Om de voorzieningen

Meer over Dorothé Kieboom