49 jaar

Peter Versluis

Spijkenisse Maaswijk
Peter Versluis

Over Peter Versluis

Wie ben ik?

Ik ben 49 jaar en geboren en getogen in Spijkenisse. Ik ben opgegroeid in Spijkenisse Noord en ik woon nu, samen met Carmen (echtgenote), Jessie (dochter) en David (zoon), met veel plezier in de Maaswijk.

Wat doe ik in het dagelijks leven?

Ik ben werkzaam als manager in de ouderenzorg van een aantal verpleeghuizen en het Centrum voor Revalidatie De Vier Ambachten in Nissewaard.Ik loop hard en fitness bij Deltasportcentrum, ook vind ik het leuk om te koken voor familie en vrienden en bezoek regelmatig een concert.

Wat wil ik bereiken in Nissewaard?

Ik stel mij kandidaat omdat het ANDERS en BETER moet in de gemeente Nissewaard. De gemeente Nissewaard is een mooie stad in een moeilijke tijd met een veelheid van onderwerpen die de aandacht nodig hebben. De afgelopen periode van 20 jaar is er teveel aandacht geweest voor stedelijke ontwikkeling en beheer en te weinig voor de mensen en de problematiek die zij dagelijks ervaren.
Dat moet ANDERS. Dat moet BETER.

Er is veel geld uitgegaan naar parkeergarages en gebouwen terwijl er flink gekort is op bijvoorbeeld: Huishoudelijke zorg, vervoer voor zieken en gehandicapten en jeugdzorg.
De afgelopen jaren zijn er veel van deze taken rondom jeugd, zorg, werk en inkomen naar de gemeente gekomen. Deze jaren hebben vooral in het teken gestaan van het overnemen van deze taken , de aankomende jaren moet nog de omslag gemaakt worden naar een andere manier van werken die beter aansluit bij de noden en behoeften van de inwoners van Nissewaard.

Graag wil ik mijn bijdrage leveren met mijn ervaring als raadslid en mijn expertise in de zorg om het ANDERS en BETER te gaan doen