Peter Versluis, kandidaat voorzitter

Door Peter Versluis op 29 december 2020

Ik ben Peter Versluis en ik heb mij kandidaat gesteld als voorzitter van de PvdA Nissewaard voor de aankomende periode. Ik kom uit een heel rood nest en ik ben jaren geleden lid geworden van deze partij, omdat de Partij van de Arbeid altijd vooraan op de barricaden staat voor de traditie van vrijheid, gelijkheid en solidariteit. In deze jaren heb ik ervaren dat de PvdA Nissewaard zich steeds weer inzet voor een beter en leefbaarder Nissewaard. Ik ben er trots op dat ik hier aan heb mogen deelnemen als lid, gemeenteraadslid en bestuurslid.

De aankomende periode wil ik gaan bijdragen aan goede stembusuitslagen bij de tweede kamer verkiezingen en de gemeenteraadsverkiezingen én wil ik de betrokkenheid en het leggen van verbinding met de hele afdeling en de inwoners van de huidige voorzitter voortzetten. Dit natuurlijk met de rest van het bestuur en alle andere betrokkenen.

Ik wil horen bij een partij met grote idealen én een grote bereidheid om die idealen ook te verwezenlijken. En dat is de PvdA Nissewaard!

Peter Versluis

Peter Versluis

Ik ben Peter Versluis. Ik ben in 1968 geboren in Spijkenisse (Noord) en ik ben hier opgegroeid en woon al mijn hele leven in deze mooie stad. Ik woon nu, samen met Carmen (echtgenote), Jessie (dochter) en David (zoon), met veel plezier in de Maaswijk. Ik ben werkzaam als manager in de ouderenzorg. In mijn

Meer over Peter Versluis