Ada Vuik, 1e vrouwelijke wethouder Spijkenisse overleden

Door Wim Vink op 24 november 2019

Onlangs ontvingen wij via Wouter Struijk een rouwkaart met het bericht van het overlijden van onze partijgenote Ada Vuik op 20 november 2019. Zij heeft de leeftijd van 76 jaar bereikt.

Ada was voor de PvdA tussen 1978 en 1991 raadslid  in de gemeente Spijkenisse, waarvan vanaf 1986 als eerste vrouwelijke wethouder. Wim Huizing, die in die periode tijd o.a. raadslid, wethouder en afdelingssecretaris was, hebben we bereid gevonden om voor haar een uitgebreide in memoriam te schrijven. Deze treft u hier op onze website aan.

Op woensdag 27 november van 15.00 tot 15.10 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen van Ada in de aula van crematorium Schollevaar, Burgemeester Schalijlaan 2 te Capelle aan den IJssel, waarna de crematieplechtigheid zal plaatsvinden. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren en samen zijn in restaurant De Beren, Hoofdweg 6 te Capelle aan den IJssel.

Met vriendelijke groet namens het afdelingsbestuur,

Wim Vink, secretaris.

 

Wim Vink

Wim Vink

Ik ben Wim Vink, in 1948 geboren in Indonesië waar ik grotendeels mijn jeugd heb doorgebracht. In Nederland heb ik mijn opleiding afgerond met een studie bedrijfseconomie. Bijna 35 jaar heb ik bij de gemeente Rotterdam gewerkt in diverse bedrijfsmatige, beleids- en adviesfuncties in de sector ruimtelijke en economische ontwikkeling. Nu werk ik nog 3

Meer over Wim Vink