BEDANKT!!!

Door Wouter Struijk op 25 maart 2019

BEDANKT!!! ???

Fijn om te zien dat vele mensen in Nissewaard de enorme kieslijst zijn afgedaald om mijn hokje rood te kleuren. Na de lijsttrekker heb ik veruit de meeste stemmen gekregen. Dat doet me goed en maakt dat ik me onverminderd voor 100% zal blijven inzetten voor een mooier en beter Nissewaard.

Uiteraard ook dank aan alle stemmers in de andere gemeenten van Zuid-Holland. In elke gemeente zijn er wel een paar mensen geweest die op me hebben gestemd.

Verder ben ik trots op het herstel van de Partij van de Arbeid (PvdA) ten opzichte van de laatste verkiezingen voor de Tweede Kamer. Goed om te zien dat er ook weer meer mensen bewust kiezen voor een genuanceerde boodschap.

Dan is er ook nog de overwinning van Baudet. Voor mij geen verrassende uitslag. Misschien vanwege het feit dat ik in Spijkenisse woon en daar historisch gezien altijd veel mensen zich aangesproken voelen door dit soort rechts populistische partijen. Ik word al jaren omringd door deze groep stemmers. Mijn tijdlijn loopt alweer vol met de meest vergaande veroordelingen en verwijzingen richting deze kiezers. Doe dit nou niet. Neem kennis van deze uitslag en leer van de informatie die daar uitkomt. Ik zoek dan ook graag bij mijzelf wat ik er aan kan bijdragen om een alternatief te bieden i.p.v. het demoniseren van deze groep stemmers. Elkaar verder wegzetten maakt dat het alleen maar erger wordt. Ik ben benieuwd naar de motieven, de achtergrond en mogelijke frustraties. Alleen als je daar open voor staat kun je een brug slaan en bouwen aan een richting van verbinding. Kortom, ik ga de komende periode graag in gesprek met mensen over de toekomst. Juist ook met mensen uit die hele andere politieke hoek dan waarbij ik me prettig voel en waar ik in geloof. Waarom? Ik geloof ik de kracht van jezelf te kunnen verplaatsen in de ander en daar van de te leren. Alleen dan komen we SAMEN verder. ??????

 

Met vriendelijke groet,

Wouter Struijk

Wethouder gemeente Nissewaard

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu samen met Loes weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan

Meer over Wouter Struijk