Door Remco Harmsen op 11 juli 2016

Buurtonderzoek aan de Bessengaard

Afgelopen maandagavond 11 juli heeft de Partij van de Arbeid Nissewaard op een buurtonderzoek gehouden aan de Bessengaard in Spijkenisse. Via Facebook heeft de PvdA Nissewaard bewoners opgeroepen voorkeurlocaties door te geven. Een bezoek aan de Bessengaard was één van de locaties waar een bewoner vroeg om langs te komen. De vrijwilligers van de PvdA Nissewaard hebben diverse vragen gesteld aan omwonenden om een beter beeld te krijgen van de buurt.

Een aantal buurtbewoners maken zich druk om de verkeersveiligheid en de voorzieningen voor kinderen. Reden voor de PvdA Nissewaard om polshoogte te nemen. Gedurende de gesprekken in de buurt werden raadsleden van de PvdA meegenomen naar een voetbalveld, waar flinke gaten in de grond zaten. Voor de voetballende jongeren een gevaarlijke situatie.

Na het buurtonderzoek koppelt de PvdA de resultaten terug aan de gemeente en aan de bewoners zelf.

Remco Harmsen

Remco Harmsen

Mijn naam is Remco Harmsen, ik ben 31 jaar en woonachtig in Zuidland, één van de kernen van de huidige gemeente Bernisse. In het dagelijks leven werk ik op de financiële afdeling van een grote scheepvaartonderneming en ben ik eigenaar van een bedrijf dat quizevenementen organiseert. Sinds een paar jaar ben ik lid van de

Meer over Remco Harmsen