Ombudsteam PvdA Nissewaard houdt spreekuur op 27 maart

Door Geert de Vries op 17 maart 2024

Bij het Ombudsteam van de PvdA Nissewaard staan vrijwilligers klaar om mensen te helpen. Kom je als inwoner van Nissewaard er zelf niet meer uit of word je van het kastje naar de muur gestuurd? Heb je problemen met betrekking tot bijvoorbeeld schulden, wonen of zorg en weet je niet bij welke instantie je aan moet kloppen? Vraag het dan aan het Ombudsteam.

Het contact met het Ombudsteam kan telefonisch plaatsvinden, via WhatsApp, mail en via beeldbellen. Ook is er op woensdag 27 maart om 19.00 uur weer een spreekuur van het Ombudsteam op het gemeentehuis.

Wilt u zich aanmelden voor het spreekuur? Neem dan contact op door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 06–38720285 (ook bereikbaar via Whatsapp).

Geert de Vries

Geert de Vries

Goedendag, Ik ben Geert de Vries, geboren in 1948 te Leeuwarden en opgegroeid in Grou. Grou, het enige dorp waar geen Sint Nicolaas gevierd wordt, maar Sint Piter. Grou, ook het dorp waar wij niet op koninginnedag vrij waren, maar op 1 mei en waar op die dag de rode vlag op het gemeentehuis wapperde.

Meer over Geert de Vries