Door Wouter Struijk op 10 januari 2017

Pluim van de Arbeid voor stichting De Nieuwe Brug

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft dinsdagavond 10 januari een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan stichting De Nieuwe Brug. Stichting De Nieuwe Brug zet zich al vele jaren in op het gebied van ontspanningsactiviteiten voor verstandelijk en verstandelijk-lichamelijk gehandicapte mensen uit de regio Spijkenisse. Ruim 200 deelnemers en ruim 100 vrijwilligers doen er iedere week alles aan om een zo gezellig mogelijke activiteit te hebben. Iedere dag van de week is er wel iets te doen. Soms met een klein groepje en soms met een grote groep. Maar vrijwel altijd met een glimlach op het gezicht. Stichting De Nieuwe Brug viert tevens dit jaar haar 40-jarig jubileum. Volgens de PvdA Nissewaard verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA Nissewaard een pluim van €500,-. Raadsleden van de PvdA Nissewaard hebben de cheque uitgereikt.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet. Inmiddels heeft de PvdA Nissewaard al 17 keer een Pluim van de Arbeid uitgereikt. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk