Door Wouter Struijk op 14 oktober 2016

Pluim voor boodschappenbus SWO

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft donderdagmiddag 14 oktober een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de Stichting Welzijn Ouderen voor de vrijwilligers van de boodschappendienst. Sinds het verdwijnen van de buurtsuper in de wijk Schenkel is SWO een boodschappendienst opgestart gesponsord door winkeliersvereniging Maaswijk. Voor de boodschappendienst zijn echter wel bussen nodig. SWO kan de bijdrage van de Pluim van de Arbeid dan ook van harte gebruiken. Dankzij de booschappendienst kunnen ouderen toch nog zelfstandig hun boodschapjes halen. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €500,-. Dit bedrag zal gebruikt worden voor het onderhoud en de aanschaf van de boodschappenbussen. Een delegatie van de PvdA Nissewaard heeft de cheque uitgereikt in Mei in Spijkenisse Noord.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan in Waterland en

Meer over Wouter Struijk