Door Aad Struijk op 22 mei 2016

PvdA blij met Buurthuiskamer Zuidwest

Donderdag 19 mei is de Buurthuiskamer Zuidwest geopend aan de Lenteakker. PvdA Nissewaard heeft veel waardering voor Stichting Konnekt Buurtwerken die hier het initiatief in heeft in samenwerking met o.m. gemeente en corporatie Leeuw van Putten.

Op maandag, dinsdag en donderdag kunt u vanaf 9.00 uur binnenlopen voor een kopje koffie en een kletspraatje. Op maandag zijn de deuren wel gesloten om 13.00 uur en op dinsdag en donderdag is het buurthuis gewoon open tot 15.00 uur. U kunt bij de vrijwilligers terecht voor vragen waar u zelf niet uitkomt. U kunt geholpen worden bij het invullen van formulieren en/of bij vragen over de belastingdienst.

Er is een kledingbank, er worden wandelingen georganiseerd en er is een inloopspreekuur, waarbij u kunt binnenlopen met alle vragen en klachten die u hebt voor de wijkagenten van Zuidwest. Op donderdagochtend bent u van harte welkom om met elkaar een gezelschapsspelletjes te doen. PvdA Nissewaard wensen Thérèse, Anja en alle andere vrijwilligers én zeker ook de bezoekers uit de wijk veel succes met deze prachtige Buurthuiskamer.

Aad Struijk

Aad Struijk

In Nissewaard ben ik vooral bekend als basisschooldirecteur van O.b.s. De Vogelenzang en raadslid van PvdA Nissewaard. Maar hiernaast ook gewoon als Nissewaarder, Spijkenisser of Hekelinger. Ik ben geboren in 1959 in een arbeidersgezin in Rotterdam-Zuid. Mijn vader was fabrieksarbeider en moeder zorgde voor het gezin. Toen ik vier was, verhuisden mijn ouders met hun

Meer over Aad Struijk