PvdA dankbaar voor inzet Wouter Struijk

Door Geert de Vries op 30 augustus 2023

Na een lange tijd van toegewijde inzet als raadslid en later als wethouder namens de PvdA in de gemeente Nissewaard, kondigt Wouter Struijk zijn vertrek aan. Met erkentelijkheid blikt het lokale PvdA-bestuur en de PvdA-fractie terug op zijn jarenlange toewijding en inzet voor de inwoners, de gemeente en de partij.

Gedurende zijn ambtstermijn heeft Wouter Struijk een aanzienlijke en positieve impact gehad op de gemeente Nissewaard. Zijn inzet en leiderschap hebben geleid tot verschillende belangrijke mijlpalen en verwezenlijkingen, zoals de vrijmaking van tientallen miljoenen voor onderwijshuisvesting, de aanzienlijke uitbreiding van het armoedebeleid, de introductie van de Kindergemeenteraad, en de brede integratie van ervaringsdeskundigheid in het gemeentelijk beleid. Bovendien heeft hij bijgedragen aan de realisatie van het spoedplein en de ambulanceopkomstlocatie, en heeft hij actief meegewerkt aan het bevorderen van inclusiviteit door de gemeente een Regenbooggemeente te maken.

Het bestuur en de fractie van de PvdA Nissewaard prijzen Wouter Struijk voor zijn onschatbare bijdrage aan de gemeente en bedanken hem voor zijn toewijding, passie en volharding gedurende zijn termijn als wethouder. De partij wenst hem het allerbeste in zijn toekomstige ondernemingen en blijft trots op zijn nalatenschap in Nissewaard.

Geert de Vries

Geert de Vries

Goedendag, Ik ben Geert de Vries, geboren in 1948 te Leeuwarden en opgegroeid in Grou. Grou, het enige dorp waar geen Sint Nicolaas gevierd wordt, maar Sint Piter. Grou, ook het dorp waar wij niet op koninginnedag vrij waren, maar op 1 mei en waar op die dag de rode vlag op het gemeentehuis wapperde.

Meer over Geert de Vries