PvdA Nissewaard maakt centrumpark schoon

Door Wouter Struijk op 27 januari 2018

Al enige tijd koestert PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk de wens om iets te doen met de klachten die zijn partij hoort met betrekking tot “vuil op straat”. “Wij zijn een partij van ‘geen woorden, maar daden’, dus dan jeukt het gewoon om zelf even een prikstok te pakken en het zwerfafval in de buurt op te ruimen in plaats van in de pen te klimmen richting de gemeente”, aldus Struijk.

Afgelopen zaterdagmorgen heeft de PvdA daarom opnieuw een Popup Prikactie gehouden. Dit keer in het centrumpark bij de kinderboerderij Maar liefst twee grote vuilniszakken met zwerfafval hebben zij opgeruimd. Struijk hoopt wel dat de actie bijdraagt aan het bewustzijn van mensen dat een schone buurt prettiger wonen is. “Samen houden we het netjes”, aldus Struijk.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu samen met Loes weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan

Meer over Wouter Struijk