PvdA Nissewaard overhandigt cheque aan Glazen Stal Spijkenisse

Door Wouter Struijk op 21 december 2017

De PvdA Nissewaard heeft afgelopen donderdagavond 21 december een cheque overhandigd aan de Glazen Stal op het Theaterplein in Spijkenisse. Namens de PvdA Nissewaard overhandigden fractievoorzitter Wouter Struijk en Jeroen van Kuijk € 300,- ingezameld door haar eigen leden. Het geld dat wordt ingezameld door de ‘Glazen Stal’ komt ten goede aan het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Apeldoorn ten behoeve van het Rode Kruis.

Vanaf zaterdag 16 december tot en met kerstavond wordt dagelijks live radio en televisie gemaakt door LINQ Media en treden verschillende artiesten op. De Glazen Stal zal fungeren als een centraal inzamelpunt voor alle initiatieven die in de regio worden georganiseerd.

Wouter Struijk is blij met het initiatief van de lokale omroep. Eerder heeft de PvdA Nissewaard zich hard gemaakt om het Glazen Huis naar Spijkenisse te halen.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu samen met Loes weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan

Meer over Wouter Struijk