Schriftelijke vragen aan het college over de verkeerssituatie in Hekelingen

Door Aad Struijk op 28 juni 2019

Spijkenisse,

27 juni 2019

 

Geacht college van Nissewaard,

De afgelopen periode hebben via verschillende kanalen diverse berichten de PvdA Nissewaard bereikt met betrekking tot de verkeersveiligheid in Hekelingen. Bestaande en nieuwe bewoners van Hekelingen maken zich zorgen over de verkeersveiligheid vanwege het dorpse karakter met de daarbij behorende infrastructuur. De afgelopen periode zijn er veel woningen bijgebouwd in Hekelingen. Dit leidt ertoe dat de verkeersdruk toeneemt op de toch al nauwe straten in Hekelingen. Hoewel de bouw van nieuwe woningen nog in volle gang is, maken bewoners zich nu al zorgen. 

De PvdA Nissewaard heeft daarom de volgende vragen aan het college:

1. Is het college op de hoogte van de opnieuw ontstane onrust onder inwoners van Hekelingen ten aanzien van de verkeersveiligheid?

2. Kan het college aangeven welke verkeersmaatregelen de afgelopen tijd zijn genomen om de verkeersveiligheid te verbeteren?

3. Is het college bereid om nogmaals naar de verkeerssituatie te kijken in Hekelingen ten behoeve van de veiligheid en doorstroming mede gezien de geplande woningbouw?

Wij zien de beantwoording met belangstelling tegemoet,

Aad Struijk
PvdA Nissewaard

 

 

Aad Struijk

Aad Struijk

In Nissewaard ben ik vooral bekend als basisschooldirecteur van O.b.s. De Vogelenzang en raadslid van PvdA Nissewaard. Maar hiernaast ook gewoon als Nissewaarder, Spijkenisser of Hekelinger. Ik ben geboren in 1959 in een arbeidersgezin in Rotterdam-Zuid. Mijn vader was fabrieksarbeider en moeder zorgde voor het gezin. Toen ik vier was, verhuisden mijn ouders met hun

Meer over Aad Struijk