Door Wouter Struijk op 10 april 2014

PvdA stelt vragen over Hartelpark

De fractie van de Partij van de Arbeid heeft schriftelijke vragen ingediend bij het college van B&W inzake de verkenning naar de mogelijke uitbreiding van Rayon Noord en het verplaatsen van de Kynologenvereniging Voorne Putten. Volgens de PvdA is er veel onrust ontstaan bij bewoners waardoor PvdA-raadsleden Hanneke Nijhof en Wouter Struijk veel zijn benaderd. Hoewel het slechts een verkenningsfase betreft is er inmiddels zoveel ruis ontstaan dat de PvdA opheldering heeft gevraagd bij het college.

De PvdA wil weten of de gemeente ook andere locaties onderzoekt om het Rayon te vestigen. Zo oppert de PvdA om ook te kijken naar het huidige gemeentehuis van de gemeente Bernisse. Indien het Rayon daar zijn onderkomen krijgt dan kan wellicht ter plekke ook een loketfunctie worden aangehouden in Bernisse. “Ik wil graag weten of de gemeente dit scenario ook heeft onderzocht,” aldus PvdA’er Struijk. Daarnaast zet de PvdA vraagtekens bij het beleid van de gemeente om veel bomen te kappen in en rond het Hartelpark gezien de buffer die zij vormt voor de industrie ten aanzien van de bewoning. Tot slot wil de PvdA weten welke stappen de gemeente de komende periode zalm zetten, zodat de ontstane onrust bij bewoners kan worden weggenomen en zij op een goede manier worden betrokken bij het vervolg.

Wouter Struijk

Wouter Struijk

Ik ben Wouter Struijk (1988) geboren in Spijkenisse, opgegroeid in Hekelingen en nu samen met Loes weer woonachtig in Spijkenisse. Als voormalige postbode ben ik goed bekend in alle wijken en buurten van Spijkenisse, maar als voormalig dorpsbewoner van Hekelingen ben ik ook bekend met de unieke identiteit van dorpskernen. Ik ben op school gegaan

Meer over Wouter Struijk